Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality před otevřením Centra

31. 1. 2012
Poslední den na doladění, úklid a výzdobu našeho vzkvétajícího Centra. Společnými silami jsme snad zvládli vše potřebné a už se těšíme na reakce prvních návštěvníků. Přijďte se podívat, jste vítáni!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26. 1. 2012
NOVĚ - Na základě rozhodnutí rady města bude vstup do Centra úplně ZDARMA!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17.1. 2012
Vážené příznivkyně našeho Centra pro rodinu "Doubravka" přípravy se chýlí ke konci, finišujeme, makáme, až se z nás "kouří" - je toho opravdu hodně, ani jsme si to neuměly představit. Dobrou zprávou ale je, že jsme si stanovily datum: 

Dne 1. 2. 2012 - v 10 hodin proběhne slavnostní otevření našeho Centra pro rodinu Doubravka.

Po zahájení budou následovat DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ:
1. února - od 10 do 16 h
2. a 3. února - od 8 do 11 h

Od pondělí 6. 2. začne běžný provoz s tím, že bude otevřeno od pondělí do středy v čase od 7.30 do 11.30 hodin.

Ráno bude volné hraní v herně, program bude vždy začínat od 9 hodin a bude trvat hodinu, po té si děti mohou zase volně pohrát.  Společnými silami pak uklidíme prostory a jdeme domů.

Vstup do centra je ZDARMA!!!

V průběhu roku chystáme pozvat MUDr. Komárka na besedu, paní z kontaktního místa SSP, paní finanční poradkyni aby nám poradila jak se nechytnout do dluhové pasti, začátkem března něco ohledně dańové problematiky, zahrajeme vám a vašim dětem jednou měsíčně loutkové divadlo, máme spoustu nápadů, záležet bude na vás, co budete chtít slyšet, vidět, zažít a jak se zapojíte.

Přijďte nás podpořit, podpoříte samy sebe i váš klub maminek ve Ždírci nad Doubravou.

Těšíme se na vás! Iva, Martina, Markéta, Lucka, Iveta, Iva

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. 1. 2012
Aktuálně je nové to, že v prostorách je krásně vymalováno, vlastními silami uklízíme, brzo budeme pokládat koberce a zařizovat ostatní. 

Máte-li co nabídnout do vybavení, nepotřebné hračky, polštáře na sednutí, určitě se ozvěte. 

Věříme, že během 1. 2. 2012 OTEVŘEME ! 

Budeme informovat letákem u dětského doktora, ve školce, v potravinách, v lékárně a všude kde to půjde! I zde na stránkách.

TĚŠÍME SE NA VÁS! 

Iva, Martina, Lucka, Iva, Iveta, Lucka, Hanka, Markéta a další maminky